Stijladvies, Trends

Herfst- wintertrends 2011

What’s in this season?

 Het is medio september en de temperatuur buiten heeft meer weg van de herfst dan van een nazomer.  Hoog tijd dus om een blik te werpen op de trends van dit najaar!Afbeelding1

Kapsels:

Dit najaar is de paardenstaart terug van weggeweest!  Ook volumekapsels (vb. de chignon) of kapsels met een zijlijn zijn zeer populair.

Make-up:

Zwart is terug van nooit weggeweestAfbeelding2.  Zowat alles gradaties van zwart (gecombineerd met andere kleuren) en andere metallic tinten zijn erg “hot”.  Lijnrecht daar tegenover staat de matte nudelook die het ook dit seizoen goed blijft doen.  Verder zijn duidelijke wenkbrauwen (remember Brook Shields?) en wimpers à la twiggy niet uit het modebeeld te denken.

Afbeelding3De metallic look wordt doorgetrokken naar de nagels: blauw, groen, bruin,.. alles kan.  Dé topper? Een nagellak van Nails Inc. die uitwaaiert als je er een magneet boven houdt net nadat je een laagje hebt aangebracht .

Kledij:

De poncho is weer helemaal in, net zoals rolkragen.  Ook de “tomboylook van vorig seizoen blijft aanwezig in het straatbeeld.  Very fashionable dit najaar zijn rijglaarzen en dit in zowat alle hoogtes.

Ook prints doen het nog steeds goed, hoewel de tendens is dat er minder dieren- en meer geometrische prints verschijnen.Afbeelding4

Materialen:

Leer, bont, glitters, tricot, wol en pelsjes domineren het modebeeld.

Kleuren:

De herfsttypes kunnen dit najaar hun hart ophalen want beige, bruin en kaki zijn alomtegenwoordig.

Kleurrijke groetjes en een warm, knus najaar gewenst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s