Personal Shopping

Enkele klanten aan het woord!

Graag laat ik hieronder 2 klanten aan het woord die recent gebruik gemaakt hebben van de Personal Shopping dienst van Colour Code, elk voor zijn/haar eigen redenen.

Pieter, zelfstandige uit Landen:Pieter

De Personal Shopping met Laurence was een hele ervaring: efficiënt, resultaatgericht en toch ruimte voor je eigen twijfel en smaak. Na 5 uur tijd had ik een opgekuiste en gereorganiseerde kleerkast, aangevuld met kleren waar ik me meer in mijn kracht mee voel én die bij me passen. Voortaan geen sporadische solden of vakantiegeshop mee. Ik spreek nu jaarlijks 1 keer met Laurence af om mijn garderobe te updaten. Bedankt!!!

Stephanie, laborante uit Leuven:

Na een paar jaar niet veel tijd vrijgemaakt te hebben om te gaan shoppen werd het hoog tijd om hierin is verandering in te brengen. Uit de kleuranalyse (ook bij Laurence natuurlijk 😉 ) kende ik natuurlijk wel al ‘mijn kleurtjes’, maar vaak vond ik toch niet goed ‘mijn goesting’ in de winkels. Daarom heb ik Laurence eens meegenomen en ik ben super blij dat ik dat gedaan heb. Ze werkt zeer efficiënt en weet er de juiste dingen uit te pikken. Ze blijft trouw aan jouw stijl maar komt toch ook vaak aanzetten met dingen die ik niet spontaan zou uit de rekken genomen hebben. Maar wat ben ik blij dat ze dat toch gedaan heeft! Ze dringt je niets op, maar geeft toch de nodige tips & tricks. Ik heb hierdoor al meermaals complimentjes gekregen (en dat is toch wat elke vrouw op tijd en stond is wil). Dus zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor elke vrouw!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s