Blog, Stijladvies, Trends

Hoe draag je een plissé rok?

De plissé rok was vorig jaar goed vertegenwoordigd in het straatbeeld en ook dit jaar komt daar niet meteen verandering in.  Hoewel het op het eerste zicht misschien niet zo lijkt is dit kledingstuk bijzonder veelzijdig.  Je kan deze rok nl. voor zowat alle gelegenheden en in verschillende stijlen dragen.

Hieronder vind je alvast wat inspiratie!

Comfy: met sneakers

Ga jij graag voor comfort?  Werk je in een creatieve sector? Of ben je niet gebonden aan een dresscode op je werk?  Dan is deze “casual but stylish” look misschien wel iets voor jou.  Combineer jouw plissé rok met sneakers en een leuk T-shirt and you’re ready to go!

Bad Ass: met een perfecto

Ben jij eerder een rock-chick?  Of houd je van een stoerdere look?  Ga dan voor een perfecto.  Deze tijdloze, leren jas maakt je outfit helemaal af en is uiterst geslaagd in combinatie met hakken en een vrouwelijke blouse of top.

Zakelijk: met een blouse

Bepaalt de dresscode op jouw werk dat je forme(e)l(er) moet gekleed zijn?  Of houd je van een klassieke(re) stijl? Dan ben jij vast te vinden voor een look met een geklede blouse.  Altijd een goede keuze en pumps passen hier perfect bij! Een ceintuur zorgt voor de finishing touch en houdt je blouse heel de dag netjes op zijn plaats.

Vrouwelijk: met een topje

Inspiratie voor een avond uit of een romantisch diner?  Een vrouwelijke topje en hakken will do the trick. 🙂

Welke stijl verkies jij?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s