Blog

Mijn favoriete verzorgingsproducten

Je goed voelen én er goed uitzien..

Met de juiste kleuren en snit, i.f.v. de gelegenheid en rekening houdend met jouw stijl en leeftijd.  Als je al die verschillende zaken helemaal onder de knie hebt ben je heel goed bezig. 🙂

Maar wat met onze huid?  Die wordt immers al eens vergeten.  Vanuit mijn persoonlijke ervaringen deel ik met jullie graag mijn favoriete verzorgingsproducten.  (Ter info: al deze producten heb ik zelf aangekocht en deze bijdrage is dus niet gesponsord!)

IMG_7285.jpg

Body Butter

IMG_7339Heb jij ook last van een droge huid in de winter?  Gedurende de lente en zomer is een “normale” bodylotion meestal voldoende om mijn huid gevoed en elastisch te houden.  Tijdens de wintermaanden heb ik echter ervaren dat mijn huid dan véél meer verzorging nodig heeft.
Waar mogelijk probeer ik zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken, zonder belastende additieven, parabenen of bewaarmiddelen.  Bij Self heb ik deze gevonden!  Isabelle haar ‘Fine Delicate’ body butter is ondertussen een vaste waarde geworden in mijn badkamer.  Als ook jij last hebt van een gevoelige huid, eczeem, psoriasis,.. dan is deze body butter wellicht een product dat jouw huid wél zal verdragen.  Ben je niet zeker?  Je kan ook een maxi-sample kopen om het eerst eens te testen.  Maar lees zeker verder want wat verderop bezorg ik je graag een kortingcode!
Prijs voor 200 ml:  € 42.50 – de verzending is gratis.

Nachtcrème

IMG_7291Vanuit dezelfde optiek (drogere huid in de winter) pas ik mijn verzorgingsritueel voor mijn gelaat ook aan wanneer het kouder wordt.   De voedende ‘All-night Starlight‘ nachtcrème van Self is mijn redder in nood.  Ook hier terug 100% natuurlijke ingrediënten met een minimale kans op reacties.  Prijs voor 50 ml: € 59 – gratis verzending.

Zelfbruiner lichaam

IMG_7286Als immer bleek huidje zijn de producten van EcoBySonyaDriver een ware ontdekking geweest!  De Winterskin is ideaal als je van nature een hele bleke huid hebt en een subtiel, gezond kleurtje wenst.  Het werkt zoals een getinte bodylotion, waar je zelf kan bepalen of je dit product 1x gebruikt of het een paar dagen na mekaar smeert om geleidelijk een donkerdere tint te bekomen.

Prijs voor 200 ml: € 31.95 – gratis verzending vanaf € 55.

De Invisible Tan is meer geschikt voor de zomermaanden wanneer je al IMG_7287een kleurtje hebt of indien je huid van nature niet zo bleek is.  Omdat het effect van dit product vele malen groter is dan de Winterskin let je er best op dat je je handen steeds goed wast (bij alle zelfbruiners overigens) en dat je rond de drogere plekjes zoals knieën, enkels en tenen het product zuinig gebruikt en heel goed uitsmeert.

Dé grote voordelen?  Deze producten stinken niet, ze zijn vegan, bevatten enkel en alleen natuurlijke ingrediënten en ze hebben al ontelbare beauty prijzen gewonnen.  De motivatie van Sonya, waarom ze gestart is met het ontwikkelen van deze producten, is overigens ook de moeite om eens te lezen.

Zelfbruiner gelaatIMG_7289

Last but not least: Face Tan Water, wederom van Eco By Sonya Driver.  Dit “tonic water” kan je elke dag gebruiken: als basis onder make-up of voor het slapengaan, zoals je zelf verkiest.  Bij dagelijks gebruik krijg je een subtiel, gezond kleurtje.  Naar mijn mening onvoldoende om overige make-up zoals een BB-crème vb. achterwege te laten, tenzij je nooit make-up gebruikt.  Dan is dit misschien al voldoende voor jou.  Ook dit product stinkt niet en is bijzonder zuinig in gebruik!  Prijs voor 100 ml: € 35.95.

Extra korting

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van EcoBySonya krijg je 20% korting op je eerste bestelling. Dit ‘inschrijfvenster’ verschijnt automatisch als je even op haar website surft.  Wil je liever dichter bij huis bestellen?  De groene drogist verkoopt de meeste van haar producten ook.

Wil je graag € 5 korting op je eerste bestelling bij Self?  Voeg dan de code 24142811  toe als je jouw gegevens registreert.

Ken jij nog andere natuurlijke producten, waar je zelf fan van bent en wil je dit graag wil delen? Please feel free to comment!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s