Blog, Make-up advies, Trends

Getest: Goodiebox

België heeft er een nieuwe “box” bij gekregen.  Na de opmars van de foodboxen is er nu terug een maandelijkse beauty box beschikbaar!  (Een paar jaar geleden lanceerde Deauty een gelijkaardig product.)  Na het immense succes in buurland Nederland (Goodiebox is van origine Deens) kon België niet achterblijven en werd hun 1e box deze maand verstuurd naar de Belgische klanten.

Concept

Het concept is eenvoudig: elke maand ontvang je een pakket met make-up- en/of verzorgingsproducten ter waarde van minimum € 65.  Wat de inhoud van je box is blijft een goed bewaard geheim.  Aan de hand van jouw profiel (kleur haar, ogen, huidtype, ..) proberen ze jou zoveel mogelijk producten te bezorgen die écht bij jou passen.  Wat betekent dat de inhoud van jouw box dus kan verschillen met die van mij.  Een box kost € 19.95 (inclusief verzending) en je kan het abonnement op elk moment kosteloos stopzetten.

Maar goed, wat zat er deze maand in deze box?  Het thema van de maand was “verrassend welzijn”.

Inhoud box 1

Inhoud box

  • Figs & Rouge: Hydra Matte Pore Corrector Velvet Cream – winkelwaarde € 33
  • Mudmasky: Morning Boost Mask, 20 ml – winkelwaarde voor 60 ml: € 69
  • Emité: Slant Tweezer – winkelwaarde: € 25
  • Comme Deux – Liplove – winkelwaarde: € 17,50
  • Blaq – Hyaluronic Acid Eye Mask – winkelwaarde: € 25 voor 5 sets (1 set in de box)
  • ModelCo – More Brows Fibre Gel – winkelwaarde: € 15,50

Review

Wat vond ik nu van deze producten?  De pincet van Emité?  Een topper: ligt goed in de hand, mooie kleur en weet zelfs de kortste haartjes mee te nemen.

De matterende moisturizer van Figs & Rouge: smeert goed uit en heeft een aangename en neutrale geur.  Een crème die doet wat hij belooft.  (Je brengt hem overigens best aan na je dagcrème en voor je make-up – naturel kan natuurlijk ook).

De lipgloss van Liplove zorgde voor echt glossy (en plakkerige) lippen maar.. ze hadden ook een verzorgend effect. En die rode tint die in mijn box zat was helemaal niet zo rood bij het aanbrengen, in tegendeel: hij was echt wel vrij naturel qua kleur.

Het ochtendmasker van Mudmasky was ook een meevaller én nam niet veel tijd in beslag.  Handen wassen (gelaat nog niet!), aanbrengen, 1 minuut wachten en nadien je gezicht wassen met koud water.  De temperatuur van het water zal er ongetwijfeld voor iets tussen zitten maar het masker gaf een fris en tintelend gevoel.

Het zwarte oogmasker van Blaq had een ontzwellend (maar helaas slechts tijdelijk 🙂 ) effect.  Het aanbrengen verliep iets minder vlot: door de overvloedige aanwezigheid van vocht in het pochetje was het een beetje sukkelen om de pads eruit te vissen.  Eentje bleef ook niet goed plakken.  Verder niets op aan te merken.

Mijn minst favoriete product is ongetwijfeld de wenkbrauwgel van ModelCo.  Hoewel de kleur zeker ok was (en ik voldoende brede wenkbrauwen heb) vond ik deze niet geslaagd.  Het gaf onvoldoende model aan mijn wenkbrauwen en de textuur was te vochtig waardoor het een smeerboel werd.  Dit ging dus linea recta de vuilbak in.

Al bij al 5/6 wat een zeer mooie score is! 🙂  Als lid kan je ook feedback geven over de geteste producten en kan je zo sparen voor een gratis box.  Wil je ook een box bestellen?  Klik dan hier.

Volgende maand

Ook benieuwd naar de nieuwe box?  Spoiler alert 🙂 – Ziehier de 2e box voor ons Belgenlandje.  Opgelet, de inhoud kan dus licht wijzigen i.f.v. jouw beautyprofiel! En jij, zou jij zo’n box proberen?  Wil je graag dat ik mijn ervaringen met de volgende box ook deel?  Let me know in de comments hieronder!

Box maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s